top of page

Kam se poděly Jógové karty I, II a III?

Často se nás ptáte, proč už neprodáváme původní Jógové karty I, II a III a zda je budeme ještě někdy v budoucnu opět mít skladem.

Celý náklad původních karet jsme již vyprodali, další dotisk v plánu nemáme, protože jsme karty přepracovali a nyní vydáváme jako Jógové karty pro začátečníky. V nich najdete všechny základní jógové pozice, pečlivě vybrané tak, aby byly co nejpřínosnější pro děti i dospělé, začátečníky i pokročilé. Autorka Hanka Luhanová vycházela ze své mnohaleté zkušenosti jógové instruktorky, z poznatků vývojové kineziologie a dalších terapeutických metod, se kterými se během své praxe měla možnost setkat, a pomohly jí i jejím malých a velkým klientům.

Nový grafický design, nové ilustrace i balení lépe vycházejí vstříc potřebám jógových lektorů, pedagogů i malých jogínů.


Jógové pozice pro děti
Jógové karty pro začátečníky

Ale ti, kdo chtějí zůstat u původního vydání, nemusí být smutní, Jógové karty I, II a III jsme převedli do formátu PDF a jsou v elektronické podobě k dispozici na našem eshopu. Po uhrazení objednávky vám emailem zašleme heslo a odkaz, kde si můžete karty stáhnout k sobě do počítače nebo tabletu.


e-book Jógové karty
Jógové karty I

Na karty se vztahují autorská práva, prosím, nešiřte je bez našeho vědomí dále!

Comentarios


bottom of page